Vijesti

Summer Game Fest se vraća i ovog ljeta s najvećim prezentacijama novih igara

Sajam E3 je zauvijek zatvorio svoja vrata, što nam je nekako lakše sjelo budući da njegovu rupu već godinama popunjava Summer Game Fest novinara Geoffa Keighleya.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I ove godine Summer Game Fest trajat će čitavo ljeto, ali ključni događaji usporedivi s nekadašnjim E3 prezentacijama zakazani su za početak lipnja. Sve otvara sama SGF prezentacija 7. 6. na pozornici iz Los Angelesa, naredna tri dana u istom gradu popratit će sajam u klasičnom stilu, ali na manjoj razini od klasičnog E3, a potom će u narednim danima uslijediti velike prezentacije drugih izdavača.

Prvi je svoju vlastitu veliku prezentaciju potvrdio Microsoft, premda još nije precizirao točan datum. S gomilom novih studija i novom konzolom koju je najavio za kraj ove godine, ovog ljeta mogli bismo svjedočiti najboljoj Xbox prezentaciji dosad.

Nečem konkretnijem nadamo se i od Sonyja, koji već nekoliko godina izbjegava velike prezentacije tog najvećeg tipa, ali također priprema novu PRO konzolu. Nintendo bi mogao pokazati novi Switch, a potom su tu Electronic Arts, Ubisoft, Capcom… Čeka nas veselo ljeto.

Povezano