Vijesti

Super Mario slavi 35 godina postojanja, a na Switch stižu Sunshine, Galaxy i Mario 64

Najpoznatiji i najpopularniji vodoinstalater na svijetu slavi svoju 35. obljetnicu postojanja i života u svijetu igara, a očito Nintendo želi da brkonja obilježi ovu Switch godinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako ćemo vjerovati Eurogameru i hrpi drugih portala i izvora koji su prenijeli ove informacije, ove godine svi koji vole Super Maria, doći će na svoje. Postoji šansa da će doći najava i novog Maria, ali ono što je puno sigurnije i izvjesnije – stižu čak 3 remastera starijih Mario igara i to ne bilo kojih.

Tako ćemo na našim Switch konzolama zaigrati u novom ruhu Super Mario 64 (izašao 1997. godine), Super Mario Sunshine (izašao 2002. godine) i Super Mario Galaxy koji je izašao 2007. godine.

Posebno nas veseli (barem osobno) remaster Sunshinea. Službene potvrde i najave očekujemo u idućih nekoliko tjedana. Nintendo zaista ima vrlo, vrlo jak roster igara koje dolaze i koje možete igrati samo na Switchu.

Dok se druge kompanije zabavljaju next-gen konzolama, Nintendo sve više i sve jače grabi ovu generaciju. Što će tek biti kada dođu sve ove Mario igre i nova Zelda? Veselje za sve Switch vlasnike, definitivno.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano