Vijesti

Šuška se da će remake Metal Gear Solida bit najavljen na nadolazećem PlayStation Showcaseu

Previše je glasina o remakeu Metal Gear Solid 3 da bi sve bila slučajnost. Gotovo da nema ozbiljnijeg novinara ili insajdera koji nije čuo o istom, isto kao što je onomad bilo i sa Silent Hillom, koji se naposlijetku pokazao istinitim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj put se još jednom oglasio Nick Baker, insajderu najvećoj mjeri posvećen Xbox temama, koji je na Xbox Era podcastu poručio kako je “čuo” da će remake Metal Gear Solida 3 biti prikazan na narednom PlayStation Showcaseu. “Možda će imati neku vrstu ekskluzivnosti za PS5”, nadodaje insajder. Potom navodi još dvije igre za Showcase. Mortal Kombat 12 i Spider-Man 2.

Insajderu je svojevrsni legitimitet pružio Jez Corden, urednik Windows Centrala, koji je također čuo za poveznicu Metal Geara i PlayStationa. Kod njega konekcija ide još korak dalje, dodaje još i Castlevaniu.

Svi jedva čekaju PlayStation Showcase, koji je posljednjih tjedana postao glavna tema razgovora među onima koji podrobnije prate industriju. Šuška se da Sony priprema veliki događaj, najveći još od onoga uoči launcha PlayStationa 5, na kojem će predstaviti hrpu velikih naslova tzv. druge faze PS5.

Igra

Povezano