Vijesti

Šveđani mogu prednaručiti PS5 i cijena je paprena

Kad god smo u prilici, u Njemačkoj, Austriji i Sloveniji se uvijek posjeti Media Markt. Radi se o velikom lancu trgovina tehničke opreme koji drži poprilične kolače tržišta u zemljama u kojim posluje, a jedna od tih zemalja je i Švedska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako se na stranicama švedskog Media Markta pronašao PlayStation 5 što je, koliko je nama poznato, prvi takav slučaj u svijetu. U Media Marktu se konzola nove generacije može prednaručiti što garantira dostupnost iste na prvi dan prodaje. Iako, priznaju, ne znaju kad će to biti.

Osiguraj si konzolu za veliku lovu čak se i rimuje)

Sam opis sugerira da prodavač ipak ne zna nište više nego mi, pa se tek nedorečeno spominje procesor zasnovan na Zen 2 arhitekturi, AMD Navi grafika, SSD, raytracing…

Kako će izgledati PS5? To ne znaju ni u Media Marktu. Kao, čini se, ni išta drugo.

Ipak, luksuz predkupnje nečega što ni ne znate što će u konačnici biti ćete platiti (odnosno nećete platiti) čak 9999 švedskih kruna, odnosno, kad prebacimo u našu valutu, preko 6900 kuna. Što je daleko više nego što je ijedna PlayStation konzola koštala u povijesti. Ali uvjereni smo da se radi o placeholderu, te čak ni ekipa iz Media Markta ne zna više informacija od nas samih.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano