Vijesti

Svi pričaju o God of Waru, ali Forspoken nas je oduševio gameplay prikazom

Prije nešto više od šest mjeseci doznali smo da je Project Athia, igra koja nas je podosta zaintrigirala kada je najavljena na originalnoj PS5 konferenciji, dobila novo i službeno ime – Forspoken. Danas smo konačno vidjeli konkretan gameplay i zaista mislimo da ova igra na kojoj rade Square-Enix i Luminous Productions ima jako veliki potencijal.

Glavna junakinja igre je Frey Holland koju je utjelovila glumica Ella Balinska. Ako ćemo vjerovati službenom opisu igru (a nemamo razloga da ne vjerujemo), Forspoken je više narativna avantura, nego što je RPG igra. Priča se vrti oko naše junakinje koja ima magične moći koje mora upotrijebiti da bi preživjela u okrutnom svijetu igre.

Na samom narativu igre rade zaista jako respektabilna imena igraće industrije kao što su Gary Whitta (Rogue One), Amy Hennig (Uncharted serijal), Allison Rymer i Todd Stashwick. Glazbu za igru rade Bear McCreary (God Of War) i Garry Schyman (Bioshock). Također je poznato da će se igra odvijati na dvije lokacije, a to su New York i Athia.

Nažalost, još uvijek ne znamo kada igra izlazi, ali poznato je da dolazi na PS5 i PC. Pratimo igru s velikim zanimanjem. Čini nam da se kako Luminous Productions i Square pripremaju zanimljivo iznenađenje.

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close