Vijesti

Svjetska premijera Fall Guys druge sezone uskoro stiže

Još se nije pošteno ni ohladila sva fama oko ove igre, a već stižu nove super vijesti. Kako bi osigurali zadržavanje novih igrača i priljev novih u ovu novu battle royale zarazu, u Mediatonicu su znali da je bolje reagirati što prije ulaženjem u novu sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo tako ćemo doživjeti svjetsku premijeru druge sezone na otvorenju ovogodšnjeg Gamescoma, a to će biti za manje od tjedan dana – točnije 27.8.

Što bi se moglo očekivati? Vjerojatno pokoji novi nivo, još skinova, emotea i ostalih kozmetičkih stvarčica koje vesele sve one koji su vjerojatno u prvoj sezone otključali sve što se da otključati. Prva sezona bi trebala trajati još neko vrijeme, sve do početka 10. mjeseca pa bi druga trebala krenuti oko 5. ili 6.10. Sa sigurnošću ćemo znati sve odgovore upravo 27.8. kad se premijera pojavi. Dotad, evo vam jedan video sa kakti smješnim momentima:

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano