Vijesti

SW Battlefront: Nova aplikacija i zasebna prodaja Darth Vader kontrolera

Dvije vijesti bit će bitne igračima koji će uskoro uživati u novoj igri Star Wars franšize.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako namjeravate igrati i prijeći na tamnu stranu u igri Star Wars Battlefront, savršeno će vam odgovarati novi kontroler. Sony je najavio novi DualShock 4 kontroler prigodnog naziva “Darth Vader Edition”, a moći će se kupiti zasebno.

Datum dolaska i cijena novog kontrolera još uvijek su nepoznati, a normalno je za pretpostaviti da bi trebao biti dostupan u vrijeme izlaska igre, 17. studenog. No, nekoliko online trgovina (uključujući Amazon) kao datum početka prodaje navele su 28.11. ove godine.

swapp

Electronic Arts lansirao je companion app i web stranicu za Star Wars Battlefront. Verzije za iPhone/iPad i Android uređaje mogu se skinuti odlaskom na App Store ili Google Play.

Aplikacija će vam pomoći u prčkanju po oružju i opremi, moći ćete vidjeti što rade vaši prijatelji i koliko ste blizu trenutku kada ćete nešto moći otključati. U aplikaciju je uključena i igra koja vrlo lako može stvoriti osjećaj ovisnosti. Mješavina je to tower defensea i hologramskog šaha, poznatog iz Star Wars filmova, a služi za osvajanje Creditsa koji se koriste u igri.

Igra

Povezano