Vijesti

Switch emulator izgubio online podršku

Razvojni tim yuzu emulatora ugodno je iznenadio brojne entuzijaste diljem svijeta nedavnom objavom limitirane online podrške. Krenulo se javnim testiranjem Raptor Networka sa podržane dvije igre (Super Mario Maker 2 i Super Mario Odyssey)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, sreća je bila kratkog vijeka. Na službenom blogu objavljeno je kako je online podrška uklonjena. Razlog nije naveden, ali pretpostavlja se kako se razvojni tim uplašio moguće Nintendove tužbe.

Tanka je granica između sivila i legalnosti. Igranje online igara s prijateljima i neznancima baš se ne uklapa u priču o arhiviranju igara i stvaranju backupa naslova iz osobne kolekcije.

Razvojni tim se ispričao zajednici, i za utjehu objavljeno je kako će se razvoj yuzua nastaviti. U bliskoj budućnosti emulator će dobiti nove mogućnosti i poboljšanja. Ovo bi mogla biti pouka pojedincima i skupinama koje rade na drugim sličnim projektima – prerana najava nije dobra ako su moguće negativne posljedice.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano