Vijesti

Talačka kriza u Ubisoft Montrealu ima sretan kraj, netko je dobro zatrolao policiju

Noćas smo na našem Facebooku i Instagramu izvještavali o talačkoj situaciji u uredima Ubisofta u Montrealu. Zaposlenici su izašli na krov zgrade, a policajci su opkolili zgradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaposlenici na krovu su se zabarikadirali, isto su napravili i oni ostali unutar zgrade zatvoreni u uredima. Glasnogovornik tamošnje policije izvijestio je kako je je organizirana specijalna akcija. Sve je trajalo nekoliko sati, događaj je poprimio izvještavanje svjetskih razmjera, međutim, na kraju se sve završilo dobro. Izgleda da je u pitanju bila obmana.

Policija je do kraja dana uspjela evakuirati čitavu zgradu, a na kraju nisu pronašli nikakav dokaz da je netko zaista uzet kao taoc. Netko se zaigrao telefonskim pozivom, a mi možemo samo pretpostavljati kako je nečije trolanje otišlo predaleko.

Iz Ubisoftovog studija u Montrealu su i na Twitteru potvrdili kako srećom nije bilo žrtava te su se zahvalili na svim porukama podrške.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano