Vijesti

Tales of Berseria dolazi na PC

Naslov koji donosi duh Japana na Steam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bandai Namco je najavio kako će zadnji nastavak japanskog serijala Tales Of biti dostupan i na Steam servisu. Igra naziva Tales of Berseria je tipični japanski RPG. U ovom nastavku po prvi puta glavni i jedini protagonist je ženski lik imena Velvet. U igri ćemo pratiti avanture mlade Velvet koja je nekoć bila mirna i nježna, sve dok njezinu plahu narav nisu zamijenili bijes i mržnja. Naime, 3 godine prije događaja koje pratimo u igri, Velvet je doživjela traumatično iskustvo koje je proželo njenu lijevu ruku s posebnim moćima i fizičkom transformacijom.

Tokom igranja posjetit ćemo brojne predivne lokacije, a ukupnom dojmu će uveliko pomoći i specifičan stil prikaza te fluidne animacije. Kroz avanture Velvet će upoznati mnoge likove kako i priliči RPG žanru, a posebno mjesto zauzet će Laphicet kao njezina totalna suprotnost. Laphicet je kreiran na sliku i priliku svjetla, dok je Velvet inkarnacija tame.

Eric Hartness, potpredsjednik marketinga za Namco Bandai Amerika, izjavio je: “Najavom igre Tales of Berseria nastavlja se naša predanost u radu da igračima na zapadu pružimo kvalitetne RPG naslove. Franšiza Tales Of će svojim upečatljivim likovima, sustavom borbe i osobnim pričama nastavit uveseljavati fanove na PlayStationu 4 i PC-u.”

U kratkoj video najavi pogledajte kako će to izgledati.

https://www.youtube.com/watch?v=MdgBpP90Gb4

Povezano