Vijesti

Tales of Destiny bi mogao dobiti – port/remaster/remake?

Najnovije glasine kruže da je nešto od gore navedenog tretman koji bi mogao dobiti ovaj klasik iz zlatne JRPG ere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

LeakyPandy je zanimljiv Twitter profil, koji je u prošlosti leakao solidan broj točnih informacija. Odnosno nasumičnih predikcija koje su se slučajno pokazale točnima, kako bi rekli zlobni jezici. No pustimo nevjerne Tome po strani, vrijeme je za još jednu dozu glasina o još jednom remasteru. Ili rimejku. Nečemu.

Tako spomenuti LeakyPandy tvrdi da Bandai Namco planira za drugu polovicu sljedeće godine plasirati Tales of Destiny na PC, PlayStation 4, Xbox One te Nintendo Switch. Međutim, ne spominje se o kakvoj se vrsti reizdanja radi. Da li će to biti običan port, kakve recimo Konami objavljuje zadnje vrijeme ili će biti neka vrsta remastera ili remakea kakvu praksu ima Square-Enix sa (nekim) svojim klasicima.

Naravno, ovu kao i svaku špekulaciju treba uzeti sa dozom opreza, dok se god Bandai Namco službeno ne izjasni po tom pitanju, odnosno najavi igru. No ukoliko se ova nasumično predikcija slučajno pokaže točnom, čeka nas povratak u jedan od ponajboljih nastavaka Tales serijala.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano