Vijesti

Terminator: Survivors bit će klasična survival igra iz prvog lica u poznatom univerzumu

Dvije godine nakon što je Nacon najavio survival naslov baziran na Terminator filmovima, izdavač danas donosi novi prikaz i prve detalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radnja se odvija u 2009. poslije “kraja svijeta”, a igrači okupljeni u pokrete otpora preživljavaju uz klasične survival mehanike. Očekujte otvoreni svijet i građenje baza, mogućnost izbora solo ili kooperativnog igranja, te kameru iz prvog lica.

Prijetnje su mašine, drugi ljudi, Terminatori i to je zapravo najviše što je Nacon išao u detalje, jer prikaz sam po sebi ne otkriva previše. S tim na umu, igra će ispričati novu priču, ali će se direktno nadovezati na prva dva filma od kojih će preuzeti i neke poznate likove.

Kako bilo, izlazak na Steamu u early accessu je zakazan za 24. 10., dva dana prije 40. rođendana prvog filma, a izdanja za konzola uslijedit će kasnije, vjerojatno ne prije 2025. godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra