Vijesti

Test Drive Unlimited Solar Crown imat će preko 600 kilometara cesta

Developer KT Racing pružio je uvid u nove detalje za nadolazeći Test Drive Unlimited Solar Crown.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je nekoliko puta propustio izdati igru u obećanom roku, studio sada tvrdi da će Solar Crown biti spreman za izlazak do konca ove godine. Mi se ne bismo usudili kladiti u to, ali bez obzira kada izađe, virtualni Hong Kong imat će preko 600 kilometara cesta u 14 jedinstvenih okruga.

Kažu da je Hong Kong vjerno rekreiran u 1:1 mjerilu, a isto tako su rekreirani i vremenski uvjeti koji na tom otoku okruženom Južnim kineskim morem znaju biti iznimno promjenjivi. Primjerice, u zoru će vas pratiti prve zrake sunca, a već u vrijeme doručka možda vas sustigne oluja epskih srazmjera. “Nemojte zaboraviti uključiti brisače i pričekati da oluja prođe, kako biste spustili krov”, developeri otkrivaju interaktivne mogućnosti automobila.

Iako je Hong Kong vjerno prenesen u igru, neće sve biti potpuno isto. Neki planinski putevi su prošireni za automobile, a neke uske gradske uličice su uklonjene ili također proširene. Ali očekujte vjerno iskustvo vožnje gradom i ostatkom otoka, poručuju developeri.

Osim mogućnosti solo utrkivanja ili s drugim igračima, mapa će biti prepuna tajnih prolaza, skrivenih legendarnih automobila te različitih izazova, pa bismo, baš kao prethodnika, Test Drive Unlimited Solar Crown mogli igrati na stotine sati.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano