Vijesti

Test Drive Unlimited Solar Crown izgleda jako dobro u novom gameplay prikazu

KT Racingov dugo očekivani Test Drive Unlimited Solar Crown vozimo iduće godine kroz grad i otok Hong Kong na preko 600 kilometara cesta. Francuski studio puno toga obećava, ali malo prikazuje i sada je konačno stiglo pravo vrijeme za jedan konkretan gameplay prikaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrač ulazi u garažu prepunu super-jurilica koja djeluje kao svojevrsni social hub gdje vidimo i druge igrače u “civilu”. Odabere Corvettu ZR1, poigra se s postavkama vozila uključujući motor, ovjes, diferencijal, aerodinamiku i drugo (kompleti imaju efekt rijetkosti što dodaje svojevrsni loot efekt), demonstrira prilično širok sistem uređivanja livreja, a potom izlazi na ulice.

Sve prikazano je in-engine i izgleda zaista dobro. Prometa ima, ali moglo bi ga biti više. Tu su zato drugi vozači koje možete “u letu” izazvati na vozačke dvoboje, a da bude zanimljivije – u pobjedu uložite i nešto creditsa.

“Vozimo zajedno” je nova krilatica igre. A kada točno? Datum izlaska je još uvijek nepoznat, ali Test Drive Unlimited Solar Crown očekujemo negdje na ljeto.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano