Vijesti

Test Drive Unlimited: Solar Crown odgođen za dogodine; Otkazane su last-gen verzije

Umjesto Hong Konga u 2022., Test Drive Unlimited: Solar Crown vozit ćemo Hong Kongom negdje 2023. – rezime je to dugo očekivanog obraćanja izdavača Nacona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi Test Drive Unlimited trebali smo voziti za pola godine u rujnu, ali developeri su donijeli “tešku odluku” o odgodi kako bi isporučili “najbolje iskustvo ikada u serijalu”.

“Odgoda je tek početak”

Međutim, odgoda je tek početak. Početak frekventnijeg informiranja o razvoju Solar Crowna. Dakle, novi konkretan prikaz očekujemo uskoro, a do onda se trebalo zadovoljiti obećanjima da nas ponovno čekaju 1:1 rekreirano okruženje, predivni automobili, socijalna interakcija s drugim igračima svojstvena serijalu te velika posvećenost lifestyle komponenti “koja izlazi van okvira običnih utrka na kotačima”.

Ta lifestyle komponenta bit će usko vezana uz klanove. Točnije, njih dva. The Streets je više urbana udruga vozača koja naginje undergroundu, dok Sharpsi predstavljaju elitno društvo, sofisticirano ili barem tako vole glumatati. Ovisno koju stranu odaberete, imat ćete različite setove i misija, a kako točno će izgledati najavljena borba za prevlast na otoku tek trebamo saznati.

Prva prilika za to možda će biti beta testiranje koje se planira “znatno uoči lansiranja”. Beta, kao ni konačna verzija novog Test Drive Unlimiteda neće biti dostupna na starim konzolama. Naime, PS4 i XONE izvedbe su otkazane, a razvoj se nastavlja za PS5, XSX/S i PC.

Igra

Povezano