EsportVijesti

Testament krvavo kliže u GUILTY GEAR -STRIVE-

ARCREVO 2021 je završio sa najavom Testamenta kao zadnjeg DLC lika prve sezone Strivea. Prvi šef Guilty Gear serijala se vraća u novom ruhu, sa bitnim promjenama, ali i prepoznatljivim igraćim stilom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po viđenom u traileru, Testament je dobio redizajn na veselje nekih, žalost drugih. Testament kontrolira prostor kroz svoje specijale, projektile i široki domet. Dvije sukubusice omogućuju teleportaciju i ciljanje projektila, što je najbliži prijenos starog Testamenta u nova Strive pravila. Prave mogućnosti lika ćemo saznati 31.03. (dok za vlasnike prve sezone otključava se ranije, 28.03.). Vrijedi napomenuti da uz lika dolazi nova borbena arena, te se službeno Guilty Gear igrači mogu šorati u Bijeloj kući.

Osim androgenog kosača, dolazi i Digital Figure mode u kojem možete slagati figurice likova u raznim okruženjima, pozama, osvjetljenju i brojnim post-processing efektima za savršen screenshot.

Novostima još nije kraj, jer Arc System Works će omogućiti crossplay igranje preko svih platformi, veliki patch fokusiran na balans igre (čime je najavljena druga sezona likova) , te dodatna anime priča za likove koji nismo imali priliku detaljnije upoznati u Striveu, poput Ramlethal, Faust, May i Baiken. Sve u svemu, budućnost Strivea izgleda poprilično zdravo!

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano