Vijesti

The Last of Us obara rekorde, gledaniji je od Zmajeve kuće

Unatoč tome što se za gledatelje trebao boriti s Oscar ceremonijom, The Last of Us je u SAD-u i u posljednjoj epizodi ostvario rekordnu publiku ispred malih ekrana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na svim HBO-ovim platformama premijera finala The Last of Us TV serije okupila je 8,2 milijuna gledatelja, dosad najviše gledatelja u prvoj sezoni, a prosjek ukupne gledanosti u SAD-u iznosio je 30,4 milijuna gledatelja po epizodi, što je više nego li se itko nadao.

Tako je The Last of Us oborio gledanost Zmajeve kuće, prequela Igri prijestolja, koji je ostvarivao prosječnih 29 milijuna gledatelja po sezoni. Premda, Zmajeva kuća je na finalu ostvario više gledatelja – 9,3 milijuna, što bi The Last of Us možda prešišao da nije bilo ranije spomenutog Oscara. Treba spomenuti i da je The Last of Us kroz čitavu sezonu u terminima premijera imao konkurenciju u obliku SuperBowla, Grammyja…

HBO je iznio i jedan nama bitan podatak, premda ne navodi konkretne brojke, The Last of Us je najuspješnija HBO Max produkcija uopće i u Europi.

ffa anketa

S kojom ocjenom biste ocijenili devetu/posljednju epizodu The Last of Us TV serije?

  • 5 73%
  • 4 16%
  • 3 6%
  • 2 3%
  • 1 2%
Hvala ti 🎉

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano