Vijesti

The Last of Us Part 2 možda uskoro dolazi na PS+

Iako iz Sonyja još uvijek nema neke posebne najave, glasina o The Last of Us 2 na PlayStation Plus pretplatu dolazi iz reklama koja se pokazuje na PS Storeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, jednom korisniku Reddita se uz reklamu za PlayStation Plus uz Hogwarts Legacy i Horizon Forbidden West, prikazao i The Last of Us 2. Hogwarts Legacy dostupan je Premium pretplatnicima u obliku 45-minutnog isprobavanja, a Forbidden West dodan je u Extru ranije ove godine. Istovremeno, The Last of Us Part 2 trenutno nije na PS+ ni u kojem obliku.

The Last of Us Part II, kojeg je magazin EDGE uvrstio na listu najboljih igara posljednjih 30 godina, ovih dana svakako je vruća tema. Budući da je remasterirana verzija navodno na pomolu, potvrđena od strane kompozitora i jednog od developera. Mnogi se pitaju hoće li Sony ovaj remaster naplaćivati po punoj cijeni, kao što to učinio s novom izvedbom jedinice ili će ponuditi plaćenu nadogradnju. Poučeni posljednjim iskustvima, besplatna nadogradnja svim vlasnicima je izvan svake rasprave.

I dok The Last of Us 2 možda stiže na PS+, on nije dijelom djelomično procurene liste novih PS+ Extra naslova za listopad.

Igra

Povezano