Vijesti

The Last of Us Part II izlazi u rujnu, a Cyberpunk 2077 već u studenom ove godine?!

U ova zadnja dva dana zatišja na našem portalu dogodile su se zanimljive stvari u svijetu igara. Svakako u zadnje vrijeme svi se bavimo izlascima velikih igara kao što su The Last of Us Part II i Cyberpunk 2077.

Ovaj put “zvijezda” otkrivanja informacija je jedna velika Slovačka trgovina. Naime, ekipa Pro Gaming Shopa postavila je prednarudžbu za Cyberpunk 2077, a datum izlaska stoji 28. studeni. Što je četvrtak, a kad je zadnji put neka velika igra izašla četvrtkom?

Ista trgovina je dan poslije omogućila prednarudžbu za The Last of Us Part II koji prema njima izlazi 27. rujna 2019. godine. Datum ima smisla jer je petak, a i rujan je mjesec kad počinje izlazak hit igara.

I The Last of Us Part II možete već prednaručiti u istom dućanu. Jedva čekamo službene potvrde datuma dolaska za ove dvije igre jer iako o njima znamo dosta, sve nas zanima jesu li ovo uopće igre koje će doći na ovu generaciju konzola ili su next-gen naslovi?

Sve o Cyberpunku 2077 saznati ćemo na E3-u ove godine, a za TLOU moramo čekati da se smiluje PlayStation. Znamo samo da je kompletno snimanje Naughty Dog završio.

Igra

Povezano