Vijesti

Naughty Dog je službeno potvrdio da su snimili zadnju i najemotivniju The Last of Us Part II scenu Ellie i Joela gdje su mnogi iz studija zaplakali

Uh! Jučer smo pisali o tome da je snimljena finalna scena igre, a danas odnosno kasno sinoć iz Naughty Doga su službeno potvrdili da je kompletno snimanje za igru završeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Završeno je tako, da su kako oni sami kažu, snimili najambiciozniju a očito i najemotivniju scenu koja uključuje Joela i Ellie. Kako je sam Neil Druckmann na Twitteru napisao – “suze su krenule.”

Nakon potpunog zatišja, nakon dugo vremena iz Naughty Doga su ipak odlučili podijeliti s nama u kojoj su fazi s ovom igrom.

Snimanje je kompletno završeno i kako su sami rekli, još uvijek im je ostalo da sav taj snimljeni materijal ubace u igru. Ako je “samo” to ostalo, onda bismo igru mogli vidjeti i ove godine čak.

Ne znam(o) za vas, ali ovo je osobno za mene najočekivanija igra ove generacije. Stoga pored svih ovih novih igara vrijem je da se ponovno u konzolu ubaci The Last of Us Remastered.

Tko zna, možda nas Sony i Naughty Dog uskoro i počaste nekim novim trailerom jer čim je Naughty Dog završio medijsku šutnju, nešto oni pripremaju.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano