Vijesti

Naughty Dog je službeno potvrdio da su snimili zadnju i najemotivniju The Last of Us Part II scenu Ellie i Joela gdje su mnogi iz studija zaplakali

Uh! Jučer smo pisali o tome da je snimljena finalna scena igre, a danas odnosno kasno sinoć iz Naughty Doga su službeno potvrdili da je kompletno snimanje za igru završeno.

Završeno je tako, da su kako oni sami kažu, snimili najambiciozniju a očito i najemotivniju scenu koja uključuje Joela i Ellie. Kako je sam Neil Druckmann na Twitteru napisao – “suze su krenule.”

Nakon potpunog zatišja, nakon dugo vremena iz Naughty Doga su ipak odlučili podijeliti s nama u kojoj su fazi s ovom igrom.

Snimanje je kompletno završeno i kako su sami rekli, još uvijek im je ostalo da sav taj snimljeni materijal ubace u igru. Ako je “samo” to ostalo, onda bismo igru mogli vidjeti i ove godine čak.

Ne znam(o) za vas, ali ovo je osobno za mene najočekivanija igra ove generacije. Stoga pored svih ovih novih igara vrijem je da se ponovno u konzolu ubaci The Last of Us Remastered.

Tko zna, možda nas Sony i Naughty Dog uskoro i počaste nekim novim trailerom jer čim je Naughty Dog završio medijsku šutnju, nešto oni pripremaju.

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close