Vijesti

The Last of Us postaje TV serija, radi je HBO i tvorac mini-serije Chernobyl

The Last of Us jedna je od najboljih igara svih vremena što posebice vrijedi za priču i naraciju, stoga ne čude glasine koje se već godinama šire o filmskim i TV adaptacijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da glasine nisu bile bez pokrića upravo smo saznali direktno od Naughty Doga i Neila Druckmanna koji su potvrdili kako će na TV seriji raditi HBO i kreator mini-serije Chernobyl Craig Mazin.

Seriju će u koprodukciji raditi i prošle godine osnovani PlayStation Productions, a kako piše hollywoodreporter u produkciji će usko sudjelovati i ekipa iz Naughty Doga na čelu s Nielom Druckmannom koji će sa Mazinom raditi na scenariju, što je dovoljna garancija kako se neće raditi o nekakvom smeću proizašlom isključivo iz financijske oholosti.

Craig Mazin je izjavio kako obožava The Last of Us, prešao ga je više puta, a za Druckmanna tvrdi da je jedan od najboljih pripovjedača u video igrama. Riječi hvale ima i Druckmanna, koji kaže kako je od prvog razgovora oduševljen Mazinom i njegovim pristupom prema TLoU svijetu.

The Last of Us Part II na PlayStationu 4 igramo od 29. 5., a za seriju još ne postoji okviran datum izlaska.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano