Vijesti

The Last of Us TV serija izbacila je još jednu sjajnu epizodu. Evo kako i gdje ju pogledati

Noćas u tri ujutro najvjerniji fanovi ostali su budni pogledati šestu od ukupno devet epizoda prve The Last of Us TV serije i, sudeći po dojmovima, isplatilo im se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mi je još uvijek nismo gledali, ostavit ćemo to zadovoljstvo za navečer, ali da je i šesta epizoda bila sjajna ukazuju prve ocjene na IMDB-u. U trenutku ovog teksta epizoda naziva “Kin” nosi ocjenu od 9.3, što je čini, barem prema tom kriteriju, drugom najboljom prve sezone, odmah nakon prethodne pete epizode.

U potrazi za Tommyjem i Firefly skupinom, Ellie i Joel se zapute još dublje unutar opasnog teritorija kojeg im svi savjetuju zaobići. Za fanove s ovih prostora ova epizoda posebno je značajna, budući da ju je režirala Jasmila Zbanic, direktorica rodom iz Sarajeva.

Pozivamo vas i u našu temu na forumu u kojoj možete bez zadrške raspravljati o događajima u seriji s drugim forumašima i čitateljima FFA, ali preporučamo to samo ako ste pogledali posljednju epizodu kako si ne biste spojlali radnju.

Kako i gdje gledati šestu epizodu The Last of Us TV serije?

Šestu te tri preostale epizode do konca sezone možete gledati na dva načina:

  • Putem pretplatničkog servisa HBO Max
  • Na nekom od HBO kanala

Prva iduća prilika za gledati novu epizodu The Last of Usa je danas na HBO-u u 20 sati, potom u 21 i u 2 ujutro na HBO 3. Na HBO Maxu novu i sve prethodne epizode The Last of Usa možete pogledati sada ili kada god to želite.

Povezano