Vijesti

The Outer World dobio je novi gameplay i izgleda kao Bioshock u svemiru

Sve je jasnije da je izlazak jedne od najiščekivanijih igara godine za ljubitelje storytellinga ipak još malo udaljen. The Outer Worlds predstavljen je na dodjeli TGA nagrada krajem prošle godine, a kako na njemu rade kreatori Fallout serijala, sasvim je jasno zašto je hype na najvišoj razini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ovogodišnjem PAX Eastu, Obsidian Entertainment je izveo nešto što se mnogi ne bi usudili u današnje vrijeme. Pokazali su točno stanje u kakvom je igra i pokazali malo više gameplaya. Od prvog je trenutka jasno da je ovo radila ekipa koja je radila New Vegas, izgleda taman dovoljno poboljšano izgledom, no pisanje je i dalje čisti Obsidian.

https://www.youtube.com/watch?v=6ixpOzeeTZs
To je pravi Obsidian. Luda oružja, ludi likovi, ludi svijet.

Ono što će mnogima upasti u oko je da igra izgleda… Nedovršeno. Za to ima, barem za sada, objašnjenje. Naime, igra je nedovršena! Izlazak je još uvijek udaljen, iako službeno datum još stoji kao 2019. godina. Međutim, glasovna gluma još nije u potpunosti implementirana, vidi se da postoje tipični problemi kao što je pop-in te se jednostavno osjeti ta neispoliranost igre u razvoju.

Naravno, to uvijek može ispasti katastrofalno, no činjenica da su developeri imali hrabrosti zaigrati igru na pozornici točno u stanju u kakvom je, bez ikakvog uljepšavanja, nekako ulijeva nadu da će ovaj proizvod stvarno biti poseban te po svojem duhu ujedno i pravi spiritualni nasljednik New Vegasa.


Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano