Vijesti

The Outer Worlds ne dolazi odmah na Steam što je izazvalo pravi “rage” na internetu

Priredite se na “shitstorm” ovih dana. Onakav kakav smo imali s Metro Exodusom. Obsidian je baš velika ljubav mnogih PC igrača jer su nam podarili neke od najboljih igara u prošlosti, ali poučen iskustvom od prije par tjedana mislim da će ga Steam ekipa pokopati lošim ocjenama i komentarima gdje god stigne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Epic Games Store se raspištoljio kako smo ranije predviđali i ima hrpu love zahvaljujući svim Fortnite igračima. The Outer Worlds tako dolazi na Epic Games Store, ali i na Windows Store jer kao što znate, Obsidian je od nedavno studio u Microsoftovom vlasništvu.

Mislim da nije potrebno posebno istaknuti da je ova objava izazvala ogroman bijes ponajviše Steam igrača. Dakle, Reddit i forumi gore te su puno prijetnji bojkotom ove igre. Nešto što smo prolazili već s Metro Exodusom.

Ha-ha!

Ali, nije sve tako crno. Epic Games Store ima vremensku ekskluzivu, pa ako vam se ne da skinuti besplatni launcher što Epic Games Store je, onda ćete morat pričekati godinu dana na dolazak igre na Steam.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano