Vijesti

The Quarry, novi horor naslov tvoraca Until Dawna izgleda odlično u prvom gameplay prikazu

Until Dawn je bila odlična horor avantura i jedna od boljih PlayStation ekskluziva. Treba uzeti u obzir kako je Until Dawn bio sasvim novi IP relativno malenog Supermassive Gamesa koji se u međuvremenu pretvorio u studio respektabilnog renomea i puno većeg broja zaposlenika. Studio je nakon Until Dawna radio između ostalog na Dark Pictures antologiji koja je uključivala nekoliko horor igara koje su neodoljivo podsjećale na Until Dawn, no kvalitetom nisu mogle parirati ovoj PlayStation ekskluzivi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako ćemo suditi prema 30 minuta gameplaya, The Quarry je upravo to – spiritualni nasljednik Until Dawna koji dolazi i na PC kao i na Xbox platforme u lipnju ove godine.

Grafički izgleda jako primamljivo, a sve drugo neodoljivo podsjeća u najboljem mogućem smislu na Until Dawn. Ako ćete se zapitati gledajući ovaj prikaz je li ovo igra ili film, niste jedini. The Quarry nam se čini kao naslov koji bi mogao pozitivno iznenaditi ove godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra