Vijesti

The Uncharted Roads of Marco Polo P&C avantura u rujnu će vas odvesti na prekrasne lokacije diljem Hrvatske

Domaći studio Dreamtale Entertainment teaser trailerom prezentirao je point and click avanturu The Uncharted Roads of Marco Polo koju planira izdati u rujnu na Android i iOS mobilnim uređajima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrat će se u ulozi Olivera, Engleza koji se pronađe u posjeti različitim znamenitostima u Hrvatskoj. Zagonetkama i puzlama igrači će otkrivati više o hrvatskoj povijesti i kulturi.

Kada smo još prije dvije godine pričali s Josipom Makjanićem iz Dreamtalea, The Uncharted Roads of Marco Polo uspoređivao je s avanturama poput Broken Sworda i Monkey Islanda, te je planirao kroz trilogiju posjetiti brojne zanimljive lokacije prvo u Hrvatskoj, a kasnije i izvan.

Sve što vidite u traileru nacrtano je rukom, uključujući i trajekt Jadrolinije koji prolazi pored starog grada u Korčuli, rodnom mjestu Marka Pola. Zgodno je u videoigri vidjeti ulicu u kojoj si odrastao, što je promišljanje autora ovog teksta. A u igri će biti prisutan i rodni Hvar autora igre, dok će mnogi od vas prepoznati i svoja mjesta budući da nas očekuje mnoštvo rukom crtanih domaćih lokacija.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra