Vijesti

Titanfall 3 je bio u ozbiljnom razvoju, a onda je stigao Apex Legends

Prije nego što je postao jedan od najvećih razvojnih studija današnjice, Respawn je debitirao s Titanfallom i inovativnim online multiplayerom. Potom je dvojka donijela i sjajnu kampanju, očekivali smo još, a budućnost serijala sigurno bi bila drugačija da tržištem nije zavladao PUBG.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkrio je to bivši Respawnov developer Mohammad Alavi. “Titanfall 2 je izašao, napravio što je napravio i rekli smo ‘OK, napravit ćemo TItanfall 3’. I narednih 10 mjeseci ozbiljno smo radili na Titanfallu 3”, ispričao je Burnettworku.

Interno se već testirao igrivi build, dovršile su se neke misije i sve je djelovalo bolje od prethodnika, međutim, za trojku neke posebne inovacije nisu bile u planu, što je djelomično utjecalo na moral developera. Stoga, kada se jednom povuklo pitanje battle royalea, odluka o napuštanju projekta nije bila preteška. “Hoćemo li napraviti malo bolji Titanfall 2, ili možemo napraviti ovu stvar (Apex Legends op.a.) koja je očito nevjerojatna”, bila je dvojba.

I premda je Titanfall 2 kruna njegove karijere, Alavi smatra kako je odluka o usmjeravanju napora na Apex Legends bila ispravna za studio. U međuvremenu, Respawn se angažirao na Star Wars igrama i trenutno radi na novom Jediju koji će zaokružiti trilogiju, kao i na potpuno novom Star Wars online multiplayer FPS-u.

ffa anketa

Je li vrijeme za novi Titanfall?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano