Vijesti

Tko će glumiti Joela u The Last of Us seriji?

Dugo nismo ništa pisali o The Last of Us seriji na kojoj rade zajedno HBO, Neil Druckmann i Craig Mazin – kreator Chernobyla. Budući da The Last of Us Part II odlično gura po prodaji, promocija serije gurnuta je u stranu, međutim, glumac koji je dao glas Joelu dao je nekoliko svojih mišljenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan od Collidera koga bi Troy Baker želio vidjeti da glumi Joela, Troy je kao iz topa ispalio jedno ime – Josh Brolin. Brolin, poznatiji kao Avengersov Thanos je prema izgledu odličan izbor. Kaže Troy Baker, ali mi se baš i ne bismo složili.

Što mislite?

To je mišljenje Troya Bakera, dok s druge strane nismo ni sigurni hoćemo li gledati Joela u HBO TV seriji. Neil Druckmann zasad je potvrdio Ellie te Riley, Tess, Marlene i Mariu iz prve igre. Treba napomenuti kako je Druckmann te žene potvrdio povodom međunardnog dana žena u ožujku što povećava šanse za povratak Joela i na seriji.

Kojeg glumca biste vi željeli vidjeti u ulozi Joela?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano