Vijesti

Tko želi Xbox Series X hladnjak?

Po objavi izgleda novog Xboxa Series X, internet su preplavile usporedbe sa hladnjacima. Microsoft je odlično primio kritike na račun dizajna te se i sam šalio na račun usporedbi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošle godine su napravili pravi funkcionalni hladnjak dizajnom identičnim Xboxu Series X koji bi mnogi gameri rado vidjeli u svojim gaming sobama, čak i kuhinjama. Na veliku žalost mnogih koji su bili spremni platiti čak i puno više od procjenjenih $499, Microsoft je napravio samo jedan primjerak koji je darovan pobjedniku nagradne igre.

Ove godine Microsoft ide korak dalje. U natjecanju popularnosti brandova između Xboxa i Skittlesa putem Twittera, Xboxov šef marketinga Aaron Greenberg potaknuo je fanove da glasaju upravo za Xbox te naglasio kako obećanje o mini-hladnjacima nije prvoaprilski vic niti klickbait vijest, već ozbiljno obećanje. Xbox je za dlaku pobijedio sa 50.5% glasova, a igrači će napokon svoje gaming kutke rashladiti sa autentičnim Xbox mini-hladnjakom.

Greenberg se nije izjasnio o cijeni kao ni o samom dizajnu, no oblik i dimenzije Xbox Series X konzole savršeno pašu za mini-hladnjak. Ako je suditi po dizajnu mini-hladnjaka napravljenih za promociju novog energetskog napitka popularnog The Rocka, ideja bi mogla biti zaista plodna. Zavisno o cijeni naravno.

Da Xbox ozbiljno misli krenuti sa Xbox Series X mini-hladnjacima govori i Twitter anketa od listopada prošle godine. Upitani jesu li spremni kupiti Xbox Series X mini-hladnjak, od 51.000 korisnika koji su sudjelovali, čak 59% se izjasnilo da bi odmah kupili, dok je 30% spremno na kupovinu zavisno o cijeni. Svega 11% nije bilo uopće zainteresirano.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano