Vijesti

Tom Holland nije zadovoljan izvedbom u Uncharted filmu

Obično uoči premijere filma u kojem ste glavna zvijezda, cilj vam je reklamirati ga što je snažnije i pozitivnije moguće. Ali ne i ako ste Tom Holland.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bila je to pogreška kakvu nikad više neću ponoviti”, za GQ je opisao vlastitu izvedbu glavne uloge mladog Nathana Drakea. “Čim se krenete brinuti izgledate li dobro u nekom kadru to nije dobro”, ispričao je Holland. Kako objašnjava, previše vremena je proveo u svojoj glavi razmišljajući o izvedbi, a manje uživljen u lik Drakea.

Kako je čitava izvedba izgledala i je li uspio izgledati kao akcijski heroj, Holland još ne zna, budući da još uvijek nije imao priliku pogledati film. “Naučio sam dobru lekciju”, zaključak je glavnog glumca Uncharted filma, koji će ubuduće pokušati biti opušteniji na setu.

Nakon godina pretprodukcijskog pakla, snimanje Uncharted filma konačno je započelo prošle godine i uspješno je završeno. Međutim, nećemo ga gledati prije 2022. godine, što je prije svega poslovna odluka Sonyja uslijed nemogućnosti masovnog prikazivanja u kinima zbog pandemije.

Okviran datum dolaska Uncharted filma u kina je 2022. godine, a osim Tom Hollanda kao Nathana Drakea gledat ćemo i Mark Wahlberga u ulozi Sullyja te Sophiu Ali kao Chloe. Ako više naginjete teamu Eleni, bit ćete razočarani. Njezina pojava se ne očekuje, budući da radnja filma prethodi igrama, a Elena i Nathan se upoznaju u prvoj igri.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano