Vijesti

Tom Holland potvrdio da je KONAČNO započelo snimanje Uncharted filma

Nakon godina i godina trakavice, Tom Holland koji glumi Natea Uncharted filmu na Instagramu je potvrdio kako je konačno započelo snimanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, danas je započelo snimanje, dok jedan od njegovih storyja indirektno otkriva (link nije za one slabog srca) da je uloga Sullyja dopala Mark Wahlbergu. I sada nam je apsolutno jasno, iako to nigdje nije potvrđeno, da će Uncharted film pratiti mladog Nathana. Nešto starijeg nego što je to bilo na početku Uncharted 3 igre.

Trebamo priznati da smo i sami sumnjali u Tom Hollanda kao Nathana Drakea, prije svega zbog izgleda, ali sudeći po transformaciji koju je napravio jasno je kako se čovjek totalno posvetio ulozi i uopće ne sumnjamo kako će je odratiti odlično. Sjetite se samo kritika koje su pljuštale na račun angažmana Henry Cavilla kao Geralta u Netflixovoj The Witcher seriji, a danas ne možemo zamisliti nikoga drugog u toj ulozi.

AŽURIRANJE VIJESTI | 13:00

Hvala ekipi u komentarima koja je iskopala ostale glumce. Elenu glumi Tati Gabrielle iz serije 100, a koja je nedavno izazvala kontroverze skraćivanjem kose te Sophia Taylor Ali kao Chloe koja se osim uloge u Grey’s Anatomy nije nešto previše isticala.

Chloe s lijeve strane i Elena s desne strane.

Povezano