Vijesti

Novi Top Spin zakazan već za travanj, ali bez najvećih tenisača današnjice. Imamo prvi prikaz

Kada je nakon 13 godina teaser trailerom najavljen veliki povratak teniske simulacije Top Spin, očekivali smo izlazak možda tek dogodine, ali Take2 je upravo zakazao izlazak već za idući mjesec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi gameplay prikaz uopće u fokus je postavio dvije umirovljene teniske legende i po mnogima najbolje tenisače svih vremena – Rogera Federera i Serenu Williams. Što se tiče ostatka rostera, on je prilično mršav, T2 spominje “preko 24 igrača”, a navodi samo umirovljene legende.

Dakle, bez Đokovića, Alcaraza, Čilića i Čorića, ali na licenciranim ATP i WTA turnirima, gdje će, izgleda, udarni mod biti karijera s vlastitim avatarom. Za nju će vas pripremati nitko drugi doli Johna McEnroea, a nadamo se da će neki od početnih terena biti neki u Međugorju, jer kakva je to karijera koja ne krene na improviziranom terenu iza kuće kojeg je betonirao strikan s Njemačkim markama.

Top Spin bio je ništa u 2011. bez multiplayera, a ništa bez istog bio bi i u 2024. S ranked i amaterskim modovima te s podrškom za crossplay nadmetat ćete se s vlastitim avatarima i već spomenutim legendarnim igračima, a prvi online i offline mečevi kreću 26. 4. na PS4/5, XONE/S/X i PC-ju.

Igra