Vijesti

Toy Soldiers dobiva HD remaster

Xbox 360 vlasnici, sjećate li se ove igrice?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da igrice, namjerno sam napisao igrice! Pogledajte trailer i shvatit će te zašto sam Toy Soldiers HD nazvao igricom. No iako ovaj HD remaster popularne Xbox Live Arcade igrice izgleda kao dječja igrica, developeri najavljuju da će ipak tu biti puno više dubine i kompleksnosti. Za jednu igricu.

Igrač će na raspolaganju imati autentične vojničiće iz Prvog svjetskog rata, kao i tenkove, avione i sva ostala ratna pomagala. Istima će moći marionetski upravljati “iz zraka” odnosno kao klasičnu stratešku igru, no u trenucima kada zatreba će moći uskočiti u cipele odnosno čizme vojnika i preuzeti akciju u svoje ruke. Bojišta su iznimno detaljno i slatko rekreirana u tabletop diorama stilu te predstavljaju neke od najpoznatijih bitaka Prvog svjetskog rata.

HD Remaster će u kompletu sadržavati sve ikad izdane DLC-ove, kao i ponešto novog sadržaja. Odličan potez mora se priznati. Grafički je igra – igrica – kompletno prerađena te su kontrole prilagođene modernim konzolama, odnosno računalima. Single player će sadržavati britansku i njemačku kampanju sa čak 18 misija, dok će DLC sadržavati francusku kampanju. Također, prisutan je i multiplayer mode, kako u online tako i u couch split-screen obliku. Igračima će biti na raspolaganju devet mapa za borbe protiv drugih. Uz sve navedeno, nakon uspješnog završetka kampanje se otključava Survival Mode, gdje se igrač bori protiv neprestanih valova protivnika s ciljem što dužeg opstanka.

Toy Soldiers HD Remaster izlazi u rujnu ove godine za PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch te PC. Cijena je za sada nepoznata.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano