Vijesti

Trailer za GTA 6 prepun je referenci na bolesne događaje i likove iz pravog života

Ne znamo iz prve ruke, ali oni koji žive na Floridi kažu kako je Rockstar u prvom traileru za GTA 6 jako dobro uprizorio tipičnog “Florida-mana” i divlju mješavinu kultura u toj južnoj američkoj saveznoj državi. Brojnim referencama odao je počast čudacima s Floride i neobičnim događajima svojstvenima samo tom podneblju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aligatori

Kažu da na ruralnoj Floridi postoji izreka – ako je tamo voda, tamo je i aligator. Kažu i da ako bilo gdje ostavite otvorena vrata, aligator će vjerojatno ući unutra. Dokumentirano je bezbroj posjeta gdje su ovi gmazovi posjećivali domove i javne prostore, a Rockstar je uprizorio neke od njih.

Twerkanje na krovu automobila

2017. društvenim mrežama širila se snimka djevojke, očito pod utjecajem opijata, kako twerka na krovu jurećeg automobila. Rockstar je ovu scenu preradio u GTA 6 gotovo u 1/1 omjeru.

Florida-man nudisti i neizbježna Karen

Trend ovog ljeta na Floridi bio je (i dalje je) golo provociranje policije. Najčešće bez nekih nasilnih ambicija, za klikove i preglede, jer eto, smiješno je kad te golog ganja pretili policajac. Viralan je bio i goli djedica koji bezbrižno, kao od majke rođen, zaljeva travnjak, a potom je tu i Karen, koja nije samo jaka na jeziku, već dobro poteže i s maljevima.

Florida Joker

Ipak, najveće priznanje dobio je tzv. Florida Joker s tetoviranim licem. Njegov pandan u igri svoj zločin je, kažu u in-game vijestima, priznao samom tetovažom na vratu a mi jedva čekamo upoznati njega i sve ostale čudake jednom kada GTA 6 izađe 2025. godine.

Igra

Povezano