Traileri

Posljednji trailer za Remothered: Broken Porcelain bi mogao utažiti vašu žeđ za survival hororom

Sve oči su uprte u remake Resident Evil trojke, Resident Evil 7 igra milijun ljudi na VR-u itd, itd. Ali ako zagrebete ispod površine, uvijek naiđete na pokoji naslov ili možda serijal u istom žanru koji bi vas mogao dobrano izuti iz cipela i utjerati strah u kosti.

Iza redova talijanskog studija Stormind Games prošle godine je tako izašao Remothered: Tormented Fathers, survival horor igra koja atmosferom neodoljivo podsjeća na kultni horor Clocktower. Iako je igra prošla sasvim solidno kod onih koji su je igrali unatoč pojedinim mušicama, nije baš odjeknula u širokoj javnosti. Vjerujem da i vi koji sada ovo čitate niste upoznati s igrom. Ipak, i to je bilo dovoljno da se nastavak pod imenom Broken Porcelain pripremi za izlazak negdje iduće godine za PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch i PC.

Sudeći prema ovom jednominutnom traileru, rekao bih da naš čeka prava horor poslastica. Jesu li logo i slika u thumbnailu namjerno napravljeni da podsjećaju na Detroit: Become Human ili ne, procjenite sami.

Povezano