Vijesti

Trenutno možete preuzeti četiri besplatne igre za PC

Nastavlja se ludi mjesec besplatnih igara, a Epic Games Store će tek krenuti sa svojim najboljim ovogodišnjim giveawayom gdje će podijeliti čak 15 ili 16 igara do kraja godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo ćemo i krenuti s Epic Games Storeom koji poklanja dvije igre. Prva je Prison Architect. Riječ je o top-down 2D igri s jednostavnim vizualima u kojoj gradite i vodite svoj zatvor. Igra je dobila jako pozitivne kritike, pa svakako isprobajte.

Druga je (nesretni) Godfall Challenger Edition. Kažemo nesretni jer Challeger Edition nažalost ne uključuje kampanju, već samo co-op end game sadržaj koji, ako želite, možete igrati i sami.

Ubisoft ponovno poklanja već toliko dobro poznati Rayman Origins koji je i dalje odlična igra, pa ako niste do sada, svakako preuzmite ovaj odličan platformer. Besplatan je na Ubisoft Connectu.

Jedan od najboljih naslova 2016.

Sveopćem poklanjaju igara priključio se i GOG koji poklanja Shadow Tactics: Blades of the Shogun. Radi se o hardcore taktičkoj stealth igri u realnom vremenu koja je također pokupila odlične ocjene igrača i kritike, a mi smo je ocijenili s visokih 95.

U idućih nekoliko dana ulazimo u razdoblje godine kada će posebno EGS pokloniti kvalitetnih igara više nego ikada, a sigurni smo da to nije kraj poklanjanja do kraja godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano