Vijesti

Trenutno ne postoje planovi za Hogwarts Legacy DLC

Hogwarts Legacy ostvario je te nastavlja ostvarivati monumentalni uspjeh. Iako to službeno nije potvrđeno, procjena je da je ovaj haripoterovski RPG dosad prodan u preko 10 milijuna primjeraka, što je bilo sasvim izvjesno još i uoči izlaska po broju ostvarenih prednarudžbi, međutim, developeri nemaju neke ozbiljnije planove s igrom za dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bili smo zaista zauzeti dovodeći Hogwarts Legacy u život, tako da trenutno nemamo aktualnih planova za DLC”, razočarao je fanove game director Alan Tew na IGN Fan Festu.

Premda, to možda i nije loše, budući da smo svi svjesni trenda prakse rezanje sadržaja iz osnovne igre koji bi se kasnije prodavao u ekspanziji. Developeri iz Avalanche Softwarea bili su fokusirani isključivo na razvoj osnovne igre što je, očito, dobitna formula. Međutim, Hogwarts Legacy je prevelik hit da bi stalo na tome.

Ako pitate nas, jako dobro bi funkcionirao, nazovimo ga tako, Miles Morales model s novom pričom na istoj Spider-Man mapi. Hogwarts Legacy ima i prilično zgodan predložak za takvo nešto, nova igra/ekspanzija može djelovati poput nove školske godine, a svijet igre ionako je previše bogat detaljima da bi ga samo tako napustili.

Kako bilo, nakon ovakvog uspjeha igre teško nam je povjerovati da Hogwarts Legacy nema budućnost. Hogwarts Legacy dostupan je na PS5, XSX/S i PC–ju, 4. 4. stiže na PS4 i XONE, a u srpnju i na Nintendo Switch.

Igra

Povezano