Vijesti

Trgovina u Engleskoj isporučuje PS5 po sistemu lutrije

Potražnja za PS5 konzolama ne jenjava. Dok u Hrvatskoj, ako ste agilni i sposobni, barem putem telekoma možete do svoje konzole doći relativno brzo, odnosno svako par tjedana se stvori nova prilika, vani je situacija prilično lošija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pomama je enormna, a najveći problem s kojim se susreću prodavači i kupci je kako najpoštenije rasporediti nove isporuke. Kome dati prednost prilikom trgovine? U Engleskoj popularni lanac trgovina Currys pokušat će s loto sistemom.

Currys tako nudi prijavu na PS5 Priority Pass. Prijavom ulazite u bubanj iz kojeg se kasnije izvlače “dobitnici”. Ako ste sretni dobitnik, imate 72 sata da isplatite i preuzmete konzolu.

Currys je tako s ovim zanimljivim rješenjem izbacio faktore odaziva servera, eliminirao je botove barem u vidu prodaje “tko prvi njegovo je”, kupci ne trebaju danoćno osvježavati stranicu, a serveri sigurno neće padati.

Smatrate li da bi sličan sistem trebali primijeniti i domaći trgovci?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano