Vijesti

Turn-based JRPG-ovi nisu relikvija prošlosti – uskoro stiže Astria Ascending!

I zaista, u godini gospodnjoj 2021. netko je najavio turn-based JRPG.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I to ne bilo kakav turn-based JRPG, već 2D turn-based JRPG. Retro osjećaj povratka u neke ljepše zaboravljene dane je zagarantiran. Za priču se pobrinuo Kazushige Nojima koji je radio na naslovima poput Final Fantasy X i Final Fantasy 7 Remake, dok je autor glazbe Hitoshi Sakimoto, poznat po radu na Final Fantasy XII te Vagrant Story.

Igra će se protezati kroz 5 predivno nacrtanih gradova te sadržavati oko 50 sati igranja. Svijet će biti prezentiran u prekrasno nacrtanom i animiranom 2D uz dinamičnu promjenu vremena. Vjerojatno nekima neće pasati 2D, no taj izbor ima svojih čari i prednosti. Igračima će na raspolaganju biti osam igrivih likova kroz 20 različitih klasa te više od 200 beštija za potamanit. Voice acting je standardno na engleskom i japanskom.

Datum izlaska je 30.9.2021. za PlayStation 4, PlayStation 5, PC, Xbox One te Xbox Series S/X. Xbox igrači koji imaju aktivnu Game Pass pretplatu se mogu dodatno veseliti, jer Astria Ascending dolazi u sklopu Game Pass pretplate na dan izlaska.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano