Vijesti

Tvorci Ragnaroka su ljuti zbog curenja: “Ovo je potpuno s*ebano”

Bliži se premijera jednog od najiščekivanijih naslova nove generacije konzola, a kako to obično biva s PlayStation ekskluzivama, tako i God of War Ragnarok curi na internet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svitanje fizičkih izdanja igara, kada mnogi nostalgično priželjkuju njihov opstanak barem u nekom smislu, izgleda da je za najnovije curenje krivo kršenje tzv. street datea, odnosno trgovine prodaju kopije igre znatno prije izlaska. Što će definitivno umanjiti buduće napore izdavača u očuvanju kulture igara na diskovima”.

Tako barem smatra Cory Barlog iz Santa Monica studija koji je, sasvim opravdano, bijesan i razočaran. Informacije s terena ukazuju da mali trgovci prodaju Ragnarok dva tjedna prije izlaska. “Jako sam frustriran, osjećam se užasno zbog tima. Cijela ova muka nevjerojatno je stresna za sve nas, vrijeme je za pauzu za mentalno zdravlje”, Barlog otkriva na Twitteru

Ironično, dok cijela industrija kritizira Activision jer na disku za Call of Duty: Modern Warfare 2 nema ništa osim installera koji preuzima igru s interneta, Barlog bi sada volio da je napravio isto s Ragnarokom. “Ovo je potpnuo sje*ano”, rezonira za kraj.

Santa Monica Studio u službenom obraćanju poručuje da radi sve što je moguće da se uklone sporni video klipovi i slike s interneta, ali “realnost je da ne mogu uhvatiti sve”. Fanovima se savjetuje da izbjegavaju internet, ili da barem na društvenim mrežama blokiraju ključne riječi i hashtagove vezane uz Ragnarok.

“Uvjeravamo vas da će vrijediti samostalno iskusiti igru kada izađe za manje od dva tjedna 9. 11.”, uvjeravaju iz studija. A vrijedi li čekati mi ćemo vam otkriti već u četvrtak 3. 11. u našoj recenziji.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano