Vijesti

U Call of Duty: Modern Warfare 3 s novom sezonom stižu botovi

Treća sezona Modern Warfare 3, Zombija, Warzonea zajedno s novim Battle Passom zakazana je za idući tjedan, a ovo su najveće novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Modern Warfare 3 stiže šest novih mapa, četiri od njih na samom početku sezone. Dosta toga se u ovoj sezoni vrte oko tzv. stonerskog 4/20 blagdana, pa tako i nova mapa imena Growhouse (Sphere iz Vanguarda), laboratoriju za proizvodnja znate već čega. A napušavanja nema bez Snoop Dogga čiji skin i glas će biti djelom novog Battle Passa.

Sezonu će u multiplayeru kao novi mod otvoriti Capture the Flag, a uslijedit će Minefield u kojem ćete morati paziti gdje stajete, a vraća se i popularni One in the Chamber gdje mečeve započinjete samo s jednim metkom.

U Warzone se kao prerađena mapa vraća Rebirth Island s Resurgence načinom igranja i podvarijanatama, a potom je tu i novi Warzone Bootcamp mod koji će poslužiti kao vježba. Spustite se na Urzikistan s još tri suigrača, tamo će vas dočekati do još 20 drugih igrača, a ostatak će činiti botovi za bildanje samopouzdanja i razradu budućih taktika. Ovaj mod neće bilježiti progresiju.

Očekujte i nova oružja te perkove, više o svemu pronađite ovdje, a lansiranje sezone zakazano je za srijedu 3. 4.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano