Vijesti

U Demon’s Souls na PS5 dodana su misteriozna vrata; Bluepoint studio ih povezuje s MGS remakeom

Mi smo Demon’s Souls remake za PS5 ocijenili kao jednu od najboljih launch igara ikada. Bluepoint Games uložio je golemi trud u razvoj ove igre te je uspio sačuvati atmosferu i sve ono što su FromSoftware i Hidetaka Miyazaki učinili posebnim u originalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim pokojeg prstena Demon’s Souls sadržajno je ostao vjeran originalu, međutim, jednu stvar ni mi nismo primijetili. U remake su ubačena vrata iza iluzornog zida, a koja se ranije nisu nalazila u igri. Ona su zaključana i nitko ne zna što se skriva iza njih, ali čuje se misteriozan zvuk.

Kako na Redditu primijetio korisnik u/Halit-Tumenci, a mnogi se slažu s njim, zvuk je identičan onom iz boss borbe iz prvog Metal Geara.

Uoči Halloweena Bluepoint Games je na Twitteru složio post zanimljivog miksa riječi koji bi se mogao referirati na Metal Gear Solid.

A sada kada su krenula nagađanja po internetu s vratima, u novom postu su označili najpoznatije kreatore koji su se pozabavili misterioznim vratima, pa napisali ovo:

Na slici je prikazan item do kojeg se može doći eventualno ako se prođe kroz spomenuta vrata. Ne postoji drugi način. A “symphony of rumors…” izjavom bačena je referenca na prethodni post. Skrivaju li misteriozna vrata informacije o Metal Gear Solid remakeu?

Već neko vrijeme internetom naširoko kolaju glasine o MGS remakeu, spominju ga i neke pouzdane osobe, a izgleda da je Bluepoint otvorio sezonu teasanja te nam je preostalo samo čekati potvrdu. Možda i trailer na The Game Awardsu 10. 12.? Znamo kako će Sony imati najmanje jedan veliki prikaz na tom showu.

Postoji li uopće bolji studio za remake MGS-a? Bluepoint se dokazao kao najbolji studio za remakeove, a podsjećamo i kako se radi o istom studiju koji je 2011. kreirao Metal Gear Solid HD kolekciju za PlayStation 3 i Xbox 360.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano