Vijesti

U Helldivers 2 uskoro stižu vozila i upravljivi mechovi

Helldivers 2 ni nakon skoro mjesec dana ne gubi momentum. Na Steamu nastavlja nizati vlastite rekorde, pa je ovog vikenda zabilježio novi od preko 450 tisuća istovremenih igrača, a jedan dobar dio njih tu drži i inovativan pristup kojeg studio Arrowhead prakticira u odnosu sa zajednicom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, galaktički sukob gdje svi igrači djeluju zajedno protiv vanzemaljskih prijetnji režiran je od strane tzv. Game Mastera, osobe u studiju koja direktno upravlja zbivanjima u igri. Kada se igrači previše opuste, Game Master može orkestrirati napad protivnika na neki novi planet ili igračima pomoći stratgemovima kada postane (pre)teško.

Također, Game Master može na manjoj skali igrača testirati neke novine u pripremi. Poput vozila i mechova, na koje u Helldiversu 2 već nailazi jedan minorni broj igrača.

Internetom se šire video klipovi nekoliko vrsta vozila, od armiranih do transportnih, a jedno od njih čak ima ručni mjenjač. Tu su i upravljivi mechovi, poput onih iz Armored Core igara i djeluju zabavno za igranje, premda možda malo premoćno, na što će, uvjereni smo, uslijediti “kontra” u vidu jačih protivnika jednom kada sve bude spremno za širu primjenu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano