Vijesti

U Hrvatskoj je ponovno snižena cijena PlayStation 5 konzola

Po drugi put uopće cijena PlayStationa 5 konzola snižena je u Hrvatskoj te je ponovno dostigla svoju najnižu razinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Umjesto standardnih 549,99 eura, klasično izdanje PlayStationa 5 s Blu-Ray čitaćem u domaćim trgovinama sniženo je za 13% na 474,99 eura. Ujedno je to i najniži iznos za PS5 konzolu dosad, u cent identičan sniženju u srpnju i teško da će u neko skorije vrijeme ići niže od toga.

Popust na PS5 konzole vrijedi od danas 24. 8. do 3. 9. ili do izlaska zaliha. Koliko čujemo, zalihe nisu baš neograničene, ali ih ima i svatko tko to želi moći će si osigurati konzolu. Sniženja se događaju uslijed glasina o izlasku novog modela PS5, koji će hardverski i mogućnostima biti identičan sadašnjem, ali će dolaziti bez Blu-Ray čitača koji će se kupovati odvojeno.

Međutim, isplati li se kupiti PS5 danas, ako znamo da uskoro možda stiže revizija? Ako pitate nas, za ovu cijenu se svakako isplati. Revizija PS5 bit će mogućnostima identična sadašnjoj, a leak ne otkriva ni neke velike razlike u dizajnu. Uostalom, ovo sniženje promatramo kroz prizmu rješavanja zaliha još uvijek aktualnog modela, pa kada dođe novi, niže cijene ne očekujemo u nekom skorom periodu. A isto je.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano