Vijesti

U najavi čak pet “štrumpfastičnih” igara!

Ne jedna, ne dvije, ne tri, već čak pet igara s popularnim plavim junacima dolazi nam u narednih pet godina. Prva stiže već krajem ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Malo tko ne zna za ove iznimno slatke plave junake. Štrumpfovi, Štrumfovi ili Štrumfači, osvojili su mnoga srca svojim zgodama tijekom crtanih prikazivanja na malim ekranima. Kroz godine, pojavljivali su se i u raznim igrama varijabilnih uspjeha. Posljednja štrumfastična igra (The Smurfs 2) izašla je davne 2013. godine za PS3, Wii, WiiU, Xbox 360 te 3DS pod izdavačkom palicom Ubisofta.

Od tada, punih 8 godina traje iščekivanje novih štrumfastičnih avantura. Predugom postu je došao kraj te nas do kraja godine očekuje avanturistički platformer imena The Smurfs: Mission Vileaf koji bi trebao izaći za PS4, Xbox One, Nintendo Switch te PC. Kako najavljuju iz izdavačke kuće Microids, igra će ispričati posve novu priču uz poštivanje originalnog duha te sadržavati “tonu” odličnog humora, veselja i prijateljstva, napetosti i akcije.

Osim Mission Vileaf, licenca koju je Microids pribavio, kroz narednih će pet godina podariti još četiri igre iz ovog univerzuma koje će biti smještene u sasvim drugačije žanrove. Osim očekivanih dječjih platformera, iskreno nas ne bi čudio izlet u battle royale vode, karting utrke bi trebale biti gotovo sigurna stvar, dok bi zanimljiv koncept bio jednostavniji RPG. Štrumfovi su kao stvoreni za slatki šareni RPG, kako za djecu tako i za odrasle.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano