Vijesti

U novoj slici sa seta The Last of Us TV serije glumci Joel i Ellie upareni izgledaju najuvjerljivije dosad

Nije prvi put da prenosimo slike sa seta The Last of Us TV serije, čije snimanje se bliži samom kraju. Redovito pratimo novosti sa snimanja, a ova slika je nama i hrpi drugih ljudi na internetu upala u oko kao dosad najvjerniji prikaz Pedra Pascala i Elle Ramsey kao Joela i Ellie, onakvih kakve ih pamtimo iz igara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva slika dosad koja baš pravo udari po osjećajima. Ellie naslanja glavu na Joelovo rame, možda čak u pauzi između dvije scene, ali oboje izgledaju jako uvjerljivo. Najuvjerljivije dosad.

ffa anketa

Može li The Last of Us TV serija dosegnuti kultni status poput igre?

  • Ne 55%
  • Da 45%
Hvala ti 🎉

Inače, prema izvještajima iz kanadskih medija, produkcija je ušla u posljednji tjedan snimanja. Mediji ovu seriju nazivaju najskupljom koja se ikada snimala u njihovoj zemlji. Tamošnji građani bili su primorani pratiti snimanje, budući da je nekoliko velikih dijelova milijunskog grada Calgaryja posljednjih 13 mjeseci pretvoreno u post-apokaliptični kaos.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano