Vijesti

U Rainbow Six Siege stiže hrvatski operator!

Iz Ubisofta su izdali plan izdavanja sezona za novu, šestu godinu najpopularnije online taktičke pucačine današnjice. Veliku čast dobit će neka od hrvatskih specijalnih jedinica, budući da će u trećoj sezoni u Rainbow Six Siege doći i jedan hrvatski operator.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Operator iz Hrvatske u Rainbow Six Siege stiže negdje u rujnu, a osim njega, ove godine kroz nove 4 sezone trebali bismo igrati i s operatorima iz Argentine, Kanade i Irske.

Šesta godina s prvom sezonom kreće 16. 3., kada ćemo dobiti i prerađenu Border mapu, te operatera Floresa iz Argentine. Flores se najviše voli igrati s eksplozivima, a jedan takav zalijepljen je na posebni dron koji je ujedno i njegov gadget. RCE-Ratero je poseban dron koji na vašu naredbu podiže eksploziju poput jedne Impact granate. Idealan za daljinsku destrukciju, bilo protivnika, bilo zidova i drugih prepreka.

Što očekivati od hrvatskog operatora?

Budući da Hrvatska ima relativno priznatu vojnu industriju, svakako očekujemo novo primary oružje i to nešto poput svjetski priznate i pouzdane VHS-K2 jurišne puške.

Kada pričamo o specijalnim postrojbama, svima prvo sine Antiteroristička jedinica Lučko (ATJ), ali u igri može biti i Zapovjedništvo specijalnih snaga (ZSS), jedina domaća jedinica koja je certificirana po NATO-ovom SOFEVAL standardu spremnosti.

Što vi očekujete od treće sezone šeste godine Rainbow Six Siegea? Koje specijalne jedinice i oružja? Hoće li naš operator biti obrambeni ili napadački, te koje odlike će imati? Gadget? Pišite nam u komentarima.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano