Vijesti

U Red Dead Redemption 2 konačno je stigao sadržaj za solo igrače

Unatoč tome što se u Rockstaru nalaze majstori koji znaju ispričati dobru priču koja će se i dobri prodati, a najbolji primjer za to je Red Dead Redemption 2, svjedoci smo marginalizacije igara za jednog igrača u korist online multiplayer aktivnosti.

Ponovno je za to najbolji primjer Red Dead Redemption 2, odnosno njegova online komponenta, koja po popularnosti nije ni blizu onoj koju postiže GTA, ali se i dalje, očito je, Rockstaru isplati.

Jedna od solo misija ponovno nas vodi u vilu gradonačelnika u Saint Denisu.

Tako je Red Dead Redemption Online dosad dobio čitavi niz nadogradnji, a posljednja, pomalo ironično, donosi aktivnosti za solo igrače. Misteriozni “J” telegramom dijeli tzv A New Source of Employment misije koje će vas postaviti u solo lobby.

Zasad su dostupne tri misije, ali da vam ne otkrivamo njihov sadržaj, reći ćemo samo kako su one po prirodi sličnije onima s kojima ste se susretali u story modeu.

Rockstar je tako postavio temelje za solo igranje u Onlineu, pa tako u tjednima i mjesecima pred nama možemo očekivati čitav niz sličnih novih misija.

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close