Vijesti

U Red Dead Redemption 2 konačno je stigao sadržaj za solo igrače

Unatoč tome što se u Rockstaru nalaze majstori koji znaju ispričati dobru priču koja će se i dobri prodati, a najbolji primjer za to je Red Dead Redemption 2, svjedoci smo marginalizacije igara za jednog igrača u korist online multiplayer aktivnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponovno je za to najbolji primjer Red Dead Redemption 2, odnosno njegova online komponenta, koja po popularnosti nije ni blizu onoj koju postiže GTA, ali se i dalje, očito je, Rockstaru isplati.

Jedna od solo misija ponovno nas vodi u vilu gradonačelnika u Saint Denisu.

Tako je Red Dead Redemption Online dosad dobio čitavi niz nadogradnji, a posljednja, pomalo ironično, donosi aktivnosti za solo igrače. Misteriozni “J” telegramom dijeli tzv A New Source of Employment misije koje će vas postaviti u solo lobby.

Zasad su dostupne tri misije, ali da vam ne otkrivamo njihov sadržaj, reći ćemo samo kako su one po prirodi sličnije onima s kojima ste se susretali u story modeu.

Rockstar je tako postavio temelje za solo igranje u Onlineu, pa tako u tjednima i mjesecima pred nama možemo očekivati čitav niz sličnih novih misija.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano