Vijesti

U samo 6 tjedana, Animal Crossing je nadmašio prodaju najvećih PS4 ekskluziva

Znamo da zvuči nevjerojatno, ali je itekako točno. Animal Crossing: New Horizons, Nintendo Switch ekskluziva je pomela otkako je izašla apsolutno sve igre kad pričamo o prodajnim rezultatima. Igra se u prvih 11 dana izlaska prodala u nevjerojatnih 11.7 milijuna primjeraka što je više od milijun dnevno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pravo je pitanje kakvi bi prodajni rezultati bili da nije COVID-a 19 koji je prouzročio probleme u proizvodnji, pa jedno vrijeme niste uopće mogli kupiti Animal Crossing, a još manje Animal Crossing Nintendo Switch konzolu.

PlayStation 4 ekskluzive smatraju se Svetim gralom igraće industrije i općenito bilježe fantastične rezultate, ali ih je u manje od 42 dana Animal Crossing: New Horizons gotovo sve pretekao po pitanju prodaje. Jedino još Uncharted 4 se nalazi ispred, ali je samo pitanje dana kad će ga Animal Crossing nadmašiti.

Zaista je nevjerojatan uspjeh koji Animal Crossing postiže i koliko je podignuo i onako fantastičnu prodaju Switch konzole. Ako nas pitate u čemu je stvar, vjerujte da ne znamo odgovor.

Igra je jednostavno globalni fenomen, a da podosta igrača niti ne zna o čemu se radi u igri.

Nabavljate li igru?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano