Vijesti

Ako to niste uspjeli jučer, danas Watch Dogs 2 možete dobiti ovako

AŽURIRANJE VIJESTI 13. 7. | 14:30
Budući da jučer Ubisoftovi serveri nisu surađivali, danas nam je omogućeno tokom čitavog dana da si priskrbimo Watch Dogs 2 za PC. Sve što trebate je ulogirati se s Ubisoft računom ovdje. Kasnije tokom dana ili najkasnije sutra na vaš račun će se dodati Watch Dogs 2 koji je vaš ostaje zauvijek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

AŽURIRANJE VIJESTI 12. 7. | 18:00
Ulogiraj se na uplay.ubisoft.com između 20:30 i 22:30 i sutra ćeš na svoj Ubisoft račun dobiti Watch Dogs 2 za PC koji je tvoj zauvijek.


Povodom održavanja Ubisoft Forward prezentacije zakazane za nedjelju 12. 7. Ubisoft je odlučio počastiti jednom od svojih najvećih igara.

Tako za PC na Uplayu možete sve do nedjelje navečer preuzeti i igrati zauvijek Wath Dogs 2. Bez ikakve cake. Samo tako.

Međutim, u trenutku pisanja ovog teksta s loginom na Uplay aplikaciju još uvijek se ništa ne događa. Buduće da na službenim stranicama stoji da je dovoljno samo se ulogirati, pretpostavljamo da će tokom večeri i to proraditi.

Potvrđene igre za prezentaciju

Ubisoft je putem prigodnog trailera otkrio kako će na prezentaciji prikazati Watch Dogs Legion, Assassin’s Creed Valhalla, Hyper Scape i još poneko iznenađenje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano